Bright and warm apartment in Valencia

The whole family was involved in the reconstruction of this old apartment in Valencia – the owner’s brother has a design bureau that carried all the works. The home was bought in poor condition, the interior was dark, and the layout was not suitable. But after the renovation, the apartment literally blossomed, the rooms were filled with light and old objects acquired a new life. During the renovation, the owners carefully preserved the original tiles and gorgeous wooden doors. At the same time, both tiles and doors did not just complement the new interior but became its main highlight. Also, the designer perfectly played with wood, glass, and brick – these elements perfectly add to a minimalist style. Wonderful!

Like this post? Please share to your friends:

See also

Comments: 2
  1. Елена К.

    Замечательно. И очень тонко.

  2. Карина

    Да. Все очень воздушно. Жаль, что не показали как было прежде

Leave a Reply

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.