Modern chalet in Russia: hotel La Datcha in Astrakhan

Famous Russian businessman Oleg Tinkov last year became famous with the projects of luxury chalet hotels La Datcha in French Alps, and already this year he brought a piece of Alps to Russia. The 3rd “Dacha” that is located in Astrakhan region has opened its doors for guests this summer and is a perfect getaway for fishing enthusiasts. The house architecture was inspired by modern Alpine chalet and resort can be rented entirely for a family or a large company. Let’s have a look!

Like this post? Please share to your friends:

See also

Comments: 4
  1. Таня

    Вот есть люди, у которых есть куча бабла на такие шале. Рассматриваешь и глазу не за что зацепиться, потому что холодно – дорого, богато, а жизни нет. Слишком все прилизано, правильно и мертво.

    1. Аня

      ничего холодного, мертвого и тд и тп я не вижу. это основа, которую нужно просто разбавить своими вещами, и все заиграет по-другому. прекрасный интерьер.

  2. Таня

    ну потом прочитала текст)) и поняла, что это гостишка, тогда все понятно.

    1. Serge Pufik (автор)

      Ну да, для гостиниц все должно быть более нейтрально и минималистично – чтобы не спугнуть потенциальных гостей.) Но архитектура и дизайн в целом сделан на уровне, нам так показалось. По крайней мере, по меркам “наших” проектов.

Leave a Reply

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.