Two-bedroom apartment with an unusual layout and bright soft interiors (66 sqm)

Once it was a spacious one-bedroom apartment in a beautiful old house in Stockholm, but the designers, thanks to simple tricks, turned it into a functional home with two full bedrooms. So, instead of a large kitchen, there is now a smaller compact one with no windows and a second bedroom. But in the living room there are two large windows and a lot of space. Light feminine touches are felt in the design: a dusty pink sofa, delicate dried flowers, textiles and wall posters. Fresh and charming city home!

More: Wonderful beige home in Goteborg

About Author:
Anna Pufik – создатель и идейный вдохновитель блога pufikhomes.com. Анна по специальности дизайнер интерьера, вместе со своим мужем Сергеем они возглавляют дизайн-студию PH Studio. Любит скандинавский стиль и изысканные интерьеры, неподвластные времени. Следите за Аней в Instagram.
Like this post? Please share to your friends:

See also

Comments: 2
  1. Maryna

    Правильно сделали (спальня вместо большой кухни).
    А вообще начинаю тревожиться))) Моя квартира с примерно этим метражем выглядит поменьше.

  2. ната

    Приятно свежо и воздушно. Коричневые мебельные акценты и лиловый диван как-будто вдохнули жизнь в это жилище, а то как не посмотришь все у них бело-серо-бледное. И ковер этот в косую клетку как будто все в одном магазине на распродаже купили, в каждой квартире его вижу.

Leave a Reply

:) :D :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.